Најновије

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО ПО ЕСТРАДНОМ МЕНАЏЕРУ: Саша Мирковић је човеколики мајмун

Саша Мирковић, некадашњи локални шериф из Зајечара, наставио је да дивља на друштвеним мрежама практично оптужујући удовицу Оливера Ивановића Милену Ивановић да је била у дослуху са убицама свог супруга. Јавност је згрожена оваквим тврдњама, а естрадном менаџеру брутално је одговорио лидер СРС Војислав Шешељ, који поручује: "Саша Мирковић је човеколики мајмун, нешто између орангутана и гориле."

Шешељ (Фото: СРС)

- Мирковића посматрам тако што испред себе ставим слике бивших и садашњих примата, посматрам еволуциони ток и покушавам да га сместим између орангутана и гориле. То је врло високо место на лествици човеколиких мајмуна. О томе говоре његове црте лица, спојене обрве, ниско чело... О његовим делима не мора ни да се размишља кад се све ово узме у обзир - истиче Шешељ.

Претходно је и удовица Оливера Ивановића реаговала на срамне оптужбе на Фејсбуку.

- Није довољно што је Ивановић убијен, него зарад политичких поена и страног новца домаћа издаја не познаје ни морал ни саосећање, већ гази преко мртвих, али и преко живих - а то су Милена и њен мали Богдан - цитирала је она део једног од текстова посвећених Мирковићу и његовим сулудим оптужбама.

Бивши челник Зајечара лажне оптужбе је објавио на сајту Рикошет специјал, а јуче је наставио да се обрачунава са Миленом Ивановић, али и свима који су се бавили овим случајем.

За Америку разграничење јесте опција, Русија није за тај модел. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Албанци немају Наташу Кандић и Соњу Бисерко и зато су јаки национално

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА