Најновије

ЖЕСТОКА РАСПРАВА У СТУДИЈУ - ЂУКАНОВИЋ ПОРУЧИО: Узмите паре и гласајте против СНС! (ВИДЕО)

Још једна ужарена расправа у емисији "РасПравда" - народни посланик Владимир Ђукановић први је представник владајуће странке који се одазвао позиву, а у разговору који је трајао више од два сата одговарао је на питања о најтежим оптужбама на рачун државног руководства: о кршењу Устава, о одрицању од Косова и Метохије, о нерегуларностима избора, о противзаконитој "геј паради", о концентрацији власти у рукама једног човека...

Mиодраг Зарковић и (Фото: HelmCast)

Посебно жестока расправа је била на тему притисака СНС на Србе на Косову и Метохији да изађу на шиптарске изборе. Иако је аутор Мидраг Зарковић изнео да је прећено чак и социјалним случајевима да ће им бити укинута помоћ ако не гласају за Српску листу иза које је стајао СНС, Ђукановић је тврдио да притисака није било.

Изнервиран овим оптужбама он је рекао да гарађани ако им неко понуди новац да гласају за СНС треба да изму те паре а онда гласају против напредњака. 

Ђукановић је релативизовао и смисао Бриселског споразума тврдећи да је он само куповина времена и да ће престати да се примењује. Вођена је и жестока дискусија око постављања границе и довођења шиптарске полиције на административну линију за коју је гост оптуживао предходну власт, а водитељ СНС и Александра Вучића.

Kaко је Ђукановић одговарао на бројне оптужбе и око чега је вођена највећа свађа погледајте у емисији:

Жестоку свађу Миодрага Зарковића и Милана Ст. Протића око Ратка Младића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Веља Жуњић: Политичари се баве политиком да би се обогатили

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА