Најновије

Хорор у Прихватном центру за мигранте код Шида: Силовао Авганистанку пред њених троје деце!

Држављанка Авганистана Арабзада Нози (25) пријавила је полицији да је силована у Прихватном центру за мигранте Адашевци код Шида, након чега је остала трудна. 

Мигранти (Фото: Јутјуб)

Нозијеву је више пута напаствовао Ариан Ахмад (18), а злостављана је у соби наочиглед своје троје малолетне деце од 11, девет и две године.

Несрећна жена се обратила за помоћ и пријавила силоватеља тек након неколико недеља, када је сазнала да је у другом стању. Кобне ноћи Ариан Ахмад је око један сат после поноћи покуцао на врата Арабзадине собе, наводно да тражи хлеб.

Страховала за безбедност

- Не слутећи шта ће се десити девојка му је отворила и кренула да му да комад хлеба. Младић је тада скочио на њу, оборио је на кревет и почео да је љуби. Нозијева се све време опирала и преклињала Ариана да је остави на миру и изађе, али он није одустајао. Њени крици пробудили су и дечицу која су почела да вриште и плачу, али манијака ни то није спречило да им силује мајку. Након два сата иживљавања, изашао је из собе - каже извор Српског телеграфа из истраге.

Крици Нозијеве пробудили њене малишане који су вриштали и плакали, а манијак ни тад није престао с иживљавањем.

Према његовим речима, Ахмад је после злостављања неколико пута долазио код Нозијеве у собу и сваки пут су имали односе против њене воље.

- Она из страха за своју и безбедност своје деце није пријављивала манијака. Плашила се да ће он наудити њеним малишанима уколико буде испричала кроз шта је све пролазила претходних дана - додаје саговорник.

Месец дана касније, Нозијева је имала мучнине, па се обратила доктору у Прихватном центру.

Идентификован на основу фотографије

Полиција је само неколико сати после пријаве ухапсила Ариана Ахмада, а Арабзади Нози га је идентификовала.

- Чим је угледала његове слике, полицајцима је потврдила да је то монструм који се иживљавао над њом, чак је у неколико наврата и заплакала и казала им да не жели више никада да га види - каже наш саговорник.

Тражила абортус

- Одмах јој је заказан гинеколошки преглед у Дому здравља Шид, а лекари су јој саопштили да је трудна - наводи извор.

Чим је сазнала да је у другом стању, Нозијева је захтевала прекид трудноће и пријавила манијака полицији.

- Молила је лекаре да јој ураде абортус истог момента, говорила је да је самохрана мајка и да не зна како да се избори ни са троје деце. Међутим, они су јој тада саопштили да се тај захват плаћа с обзиром на то да је трудноћа у реду и да нема никаквих компликација - наводи извор.

На мети монструма

АПРИЛ 2017. Девојчицу И. Н. (14) силовао ујак А. Н. (40) и направио јој дете. Злочин се догодио у селу Мраморак код Ковина, а девојчици је извршен абортус у трећем месецу трудноће

ДЕЦЕМБАР 2017. Полиција је привела К. В. (23) из Чуруга због сумње да је силовао К. Ј. (17). Злочин је откривен тек након неколико месеци, када је девојчица открила да је у другом стању

МАЈ 2018. Р. М. (54) из Лепосавића ухапшен је због сумње да је три године силовао своју ћерку (14), која је остала трудна

Прочитајте ОВДЕ какав се то ужас догодио у Врњачкој Бањи.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мигранти су пре годину дана напали девојчицу у Сомбору, што је изазвало протест грађана.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА