Најновије

СКАНДАЛ! Откривени докази о саботирању Новака Ђоковића на највећим турнирима!

Некадашњи тениски селектор репрезентације Србије Богдан Обрадовић испричао је детаље са Олимпијских игара у Лондону 2012. које многима нису запали за око а део су приче о томе кроз какве је све проблеме морао да прође наш најбољи тенисер Новак Ђоковић.

Ђоковић (Фото: Јутјуб)

„Били смо на ОИ 2012 у Лондону. Новак игра меч за финале са Енди Марејом. У том мечу са Марејем је ушла жена која је села тачно иза Новака, у четвртом реду. Бројао сам. Ушла је са бебом не старијом од 6 месеци. Беба је људи почела да плаче толико јако да је Новак после пар гемова ми гестикулирао у стили – Шта се ово дешава“, почео је Обрадовић.

Он је како каже махнуо „ту неким локалним да би то дошло до супервизора“.

„Енглези као обраћају на све детаље и питао сам се да ли ће неко да реагује. Гледајући Мареја, по његовој гестикулацији, мени је деловало као да је он био спреман на све то. Човек као да ништа не примећује. Није реаговао. Као да је све било унапред спремно“, испричао је Обрадовић.

Како каже некадашњи селектор, да ствар буде смешнија, прође пар гемова да би на крају она устала и отишла.

„Ко људи долази на полуфинале ОИ са бебом од 6 месеци?!“, упитао се Обрадовић и онда испричао невероватан наставак догађаја:

„Новак игра за треће место и на почетку меча улази иста жена са истом бебом. Људи ја седим и гледам и не могу да верујем. То нису теорије завере, већ се ту види шта се све дешава“.

Подсећања ради, Новак је оба та меча изгубио.

Да ли је све било унапред смишљено, да ли су се сличне ствари дешавале и на осталим великим мечевима остављамо вама да процените.

Квоте за дуел Звезде и Наполија изненадиће делије! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА