Најновије

Терориста Харадинај се састао са Србима из Вучићеве Српске листе! Јачају сарадњу уз осмех и потпуну идилу!

Сложили смо се да наставимо редовну комуникацију и јачамо сарадњу са градоначелницима како бисмо остварили развојне циљеве сваке општине.

Рамуш Харадинај и Александар Вучић (Фото: Правда/Синхуа)

Терориста Рамуш Харадинај, који обавља функцију премијера тзв. државе Косово, објавио је да је имао састанак са представницима “Српске листе” која подржава његову Владу. Он је навео да се састао са замеником председника Миланом Радоичићем у својству шефа делегације.


Наведено је да су састанку присуствовали потпредседник “Српске листе” Далибор Јевтић и градоначелници Северне Митровице и Штрпца Горан Ракић и Братислав Николић. Шиптарски медији подсећају да је “Српска листа” Харадинајев коалициони партнер, званично у оставци од привођења Марка Ђурића у Косовској Митровици 26. марта.

- На састанку смо разговарали о најновијим дешавањима у земљи, као и о аспектима везаним за положај српске заједнице на Косову. Сложили смо се да наставимо редовну комуникацију и јачамо сарадњу са градоначелницима како бисмо остварили развојне циљеве сваке општине – открива детаље састанка са овим политичким представницима Срба у оставци премијер лажне државе Косово.

Погледајте ОВДЕ шта су Харадинају рекли Американци у вези са Косовом.

Извор: kossev.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Рамуш Харадинај на “Ћирилици”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА