Најновије

5 стубова вртоглавог врхунца: Јесте ли чули за ове врсте женског оргазма?

Ако нисте сигурни да сте испунили њена очекивања у кревету, помажемо вам да препознате 5 различитих врста њеног уздаха и врхунца.

Илустрација (Фото: принтскрин)

"Свака жена доживљава оргазам на другачији начин. Неке девојке ретко доживљавају оргазам, док друге могу да се похвале вишеструким врхунцима. Начин на који жене доживљавају и изражавају оргазам доста утиче на то како ће се осећати у сопственој кожи", каже сексолог Алдина Риверс.

Вриштање

Она ће пробудити комшилук. То је девојка која гласно изражава своја осећања, и без обзира колико је то секси, имаћете неодољиву жељу да јој ставите јастук преко уста.

Диљи

Овај тип жене је права звер у кревету. То можда нећете схватити у првом тренутку, али ћете већ следећег јутра након туширања видети последице претходне ноћи у виду масница и огреботина. У овом случају уместо презерватива и лубриканата више ће вам требати хидроген-пероксид и неколико тупфера.

Земљотрес

Када она доживљава оргазам, то изгледа попут земљотреса. Овај интензиван доживљај се манифестује у виду подрхтавања тела и променом боје гласа. Међутим, немојте дозволити да вас то превише брине, само сте је довели до екстремног узбуђења.

Лажни оргазам

Њене глумачке способности су фантастичне. Иако ће ваше самопоуздање бити на врхунцу, та врста "помоћи" је нешто што вам није потребно. Много боља опција су отворени разговори уз помоћ којих ћете схватити где и како грешите.

Спиритуални

Секс је сам по себи спиритуални доживљај. Спиритуални оргазам код жена изазива сензуалне реакције, попут махања рукама, гласне медитације и широког осмеха.

Погледајте ОВДЕ којих 7 ствари (не) треба да радите у току оралног секса.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Упознајте жену, која оргазме постиже помоћу мисли

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА