Најновије

ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА НА ХАОС У БОСНИ: Американци имају план за Републику Српску! (ВИДЕО)

Циљ специјалног рата против Републике Српске јесте да се Српска претвори у бањалучки кантон, а да се БиХ конституише по принципу један грађанин – један глас, изјавио је у Требињу војнополитички коментатор Мирослав Лазански.

Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)

Лазански сматра да је то одраз тежњи администрације некадашњег америчког председника Била Клинтона која је остала сачувана и даље у власти Доналда Трампа. Он је на јавној трибини “Специјални рат против Републике Српске” истакао да су многи сматрали да ће се Трамповом победом неке ствари променити, али да то не иде тако брзо.



- Потребно је време, јер је промењено четири или пет људи по врху, али је остао исти апарат као у доба Клинтона. Америчка администрација у време Клинтона сматрала је БиХ из доба Дејтона највећим спољнополитичким успехом, а Дејтонски мировни споразум за њих представља само чин да се рат заустави, а не коначно решење - рекао је Лазански. Он је истакао да “САД и даље сматрају да је БиХ незавршени пројекат који подразумева гашење Републике Српске”.

Лазански тврди да се средства која су доспела у одређене медије у БиХ, а нарочито у Републици Српској, користе за нападе на Српску и председника Милорада Додика. Јавну трибину организовало је Удружење “Херцеговац” из Требиња у сарадњи са Музејом Херцеговине и под покровитељством града Требиња.

Вучић поново напада Ђиласа. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војно-политички коментатор Мирослав Лазански

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА