Најновије

"СМЕНИТИ ПОЛИТИКУ ПОНИЖАВАЊА": Данас се оснива Савез за Србију! Ево ко су чланови!

Данас се званично оснива Савез за Србију, а тим поводом оснивачи Савеза истичу да српска политичка сцена више није иста и да сада сви опозициони бирачи имају наду да у Србији може доћи до промена.

Савез за Србију (Фото: Сајт Савеза)

„Данас је велики дан за све опозиционе бираче и за све грађане који желе слободну, стабилну и уређену Србију. Ми се нисмо окупили само да бисмо сменили Вучића, већ да бисмо сменили једну политику понижавања свих грађана Србије. Зато смо прешли са речи на дела и договорили се око 30 програмских тачака од чијег спровођења зависи нормалан живот сваког грађанина. Борба против политике сиромаштва коју спроводи актуелна власт, слободни избори, независни медији, инвестирање у домаћу привреду, мере за подстицај наталитета и подршку породицама, испитивање порекла имовине и питање Косова и Метохије – ту нема места нашим идеолошким разликама. И управо то даје наду да у Србији може доћи до промена“ – истакли су оснивачи Савеза за Србију.

Ову изјаву потписују: Драган Ђилас, један од оснивача Савеза, Бошко Обрадовић, председник Двери, Вук Јеремић, председник Народне странке, Зоран Лутовац, председник Демократске странке, Борко Стефановић, председник Левице Србије, Милан Стаматовић, председник Здраве Србије, Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију, Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет, Жељко Веселиновић, председник Удружених синдиката србије Слога, Славиша Ристић, председник покрета Срба са КиМ „Отаџбина“.

Прочитајте ОВДЕ ко се удружује у Европи и зашто?

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА