Најновије

ХРВАТИ СЕ НЕВИЂЕНО ИЗБЛАМИРАЛИ! Нећете веровати како су назвали Маракану! (ФОТО)

Звезда је освојила први бод у Лиги шампиона након 26 година. Милојевићева чета је храбро играла против фаворизованог Наполија.

Звезда-Наполи (Фото: Јутјуб)

"Делије" су биле одушевљене, атмосфера на Маракани је била незапамћена. И код Хрвата је владало велико интересовање за меч на Рајку Митићу.

Међутим, како то обично бива, Хрватима је изгледа ближи Митар Мирић, иначе омиљени певач Здравка Мамића, од Рајка Митића.

Наиме, тамошњи медији помно су пратили шта се дешава на стадиону Рајко Митић, а новинарима Јутарњег листа су успели да легенду црвено-белих и прву Звездину звезду, Рајка Митића, замене певачем Митром Мирићем.

- Црвена звезда је пред пуним стадионом Митра Мирића у Београду успела да заустави одличне Италијане, те у првом колу Лиге шампиона Наполију отела бод, за можда и највеће изненађење уводног дана европског фудбалског спектакла - пише "Јутарњи лист".

Наравно уследили су коментари...

- Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине", што су управо речи једне од најпознатије песама поменутог певача чије је име у тексту "Јутарњег" искоришћено уместо "Рајко Митић", што је назив који је "Маракана" добила по првој Звездиној звезди.

Како су медији из региона испратили деби црвено-белих у Лиги шампиона прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА