Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО! Отац и син убили комшију, брат убијеног снимао! Разлог убиства невероватан!

Цела свађа која укључује и убиство мушкарца је снимљена и објављена на Јутјубу. Полиција је ухапсила двојицу мушкараца, 67-годишњака и 31-годишњака из породице Милер који су оптужени за убиство њиховог комшије, Арона Хауарда.

Отац и син у Тексасу хладнокрвно убили комшију (Фото: Јутјуб)

Како пише Индепендент, позивајући се на изјаве уз полиције, цела свађа међу суседима трајала је неколико дана, а кулминирала је 1. септембра када је Хауард убијен.

- Све је трајало пар дана, а кулминирало је насиљем - поручио је начелник полиције.

Хауард је убијен пред својим братом и супругом који су свађу, али и његово убиство, снимили мобилним телефонима. Породица Милер одбила је да коментарише инцидент. Видео, који траје око два и по минута почиње када Милерови извуку оружје и одмеравају Хауарда. Између њих су преврнути мадраци. Како јавља Стар Телеграм који је снимак први и објавио, око мадраца је цела свађа и започела.

Убијени и његова супруга су у контејнере за смеће неколико дана раније били убацили душеке. Али, 1. септембра су мадраце нашли у свом дворишту. Хауард их је тада вратио у смеће, испричала је његова супруга која је рекла и да су догађају сведочили њихови нећаци и нећакиње те његов брат. Рекла је и како је потом њен покојни супруг видео старијег Милера и његовог сина како иду до контејнера, извлаче мадрац и бацају га натраг у двориште.

Тада су чланови породице почели да вичи једни на друге. Милер је тада извукао пиштољ, а његов син је дошао с пушком, рекла је супруга преминулог. Каже и како је тада све почела да снима. Према полицијском извештају, Хауард је упуцан најмање два пута. Али, начелник полиције је рекао да су сведоци који су звали полицију чули пет пуцњева. Истрага је у току, поручили су из полиције, а Милери су у притвору те им је одређено 25.000 долара кауције.

Погледајте ОВДЕ акцију руских специјалаца. Тако нешто се не виђа често.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА