Најновије

ТРЕНУТАК ЗА ПАМЋЕЊЕ: СНСД вратио биоскоп у Бијељину!

“Биоскоп под звездама” отворен је синоћ на Тргу Краља Петра Првог у Бијељини пројекцијом руске романтичне драме "Лед" и америчког акционог филма "Океанових дванаест".

Биоскоп под зведама у Бијељини (Фото: СНСД Бијељина)

Дводневну културну манифестацију организовао је Градски одбор СНСД-а Бијељина, а председник одбора Недељко Ћорић истакао да је циљ биоскопа да се укаже на недостатак културних садржаја у граду.

- Велика посећеност биоскопа на отвореном показала је да су културни садржаји нашим суграђанима више него потребни. Настојимо да пратимо интересовања људи и да грађанима Бијељине омогучимо манифестације какве постоје у региону и европским градовима - поручио је Ћорић и додао да је то најбољи начин да се покаже слобода изражавања. 

Он је подсетио да биоскоп и позориште у Бијељини не раде већ дуже време, а да Центар за културу није на адекватан начин задовољио културне потребе суграђана, будући да је градска власт од њега направила највећу кафану на овим просторима.

- Ово је инвестиција какву свака општина у Републици Српској може да приушти, а њен значај је огроман јер доприноси томе да људи не морају да иду у друге градове како би посетили биоскоп и уживали у културно-уметничким дешавањима  - нагласио је Ћорић поздрављајући присутне. 

Друге вечери “Биоскопа под звездама” посетиоце очекују пројекције два култна филма домаће и стране продукције. Наиме, вечерас у 19 часова биће приказан “Бисер Бојане” у режији Милана Караџића, док ће у 21 час публика уз мјузикл “Мулен Руж” на кратко прошетати боемском четврти Париза.

Погледајте ОВДЕ шта је рекла српска глумица Горица Поповић о снимању филма “Национална класа”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА