Најновије

„Тата и син на пропутовању“: Филм који ће вам улепшати септембар!

Овог септембра дистрибутер 2и Филм Србија одлучио је да све своје гледаоце обрадује новим комедијама, „Тата и син на пропутовању“ је већ на репертоару, а од 13 септембра стиже и “Све због једног меде”.

Фото-Јутјуб

Након срчаног удара, светски познати глумац који пати од алкохолизма приморан је да путује преко целе државе како би присуствовао венчању своје ћерке. У ову необичну авантуру упушта се са отуђеним сином, са којим годинама није у контакту због превеликих разлика, а који је чаки сведочио против оца на парници за развод брака. Ипак како би присуствовао на свадби своје ћерке, миљенице, пристаје на овај пут. „Тата и син на пропутовању“ је црна комедија о односу између оца и сина који од потпуне супротности карактера долазе до закључка да су пуно сличнији него што су мислили.
Са татом и сином на пропутовању је филм који прикаyује два снажна карактера у крајње комичном обрачуну. Како се филм одвија, а авантура постаје све озбиљнија, тата и син постају све близи, и сличнији него што су могли да замисле.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА