Најновије

ПОЧЕЛО БОЈКОТОВАЊЕ: Ево шта су Двери конкретно урадиле у знак подршке протестима против Вучића!

Ми, народни посланици Српског покрета Двери, солидаришемо се са грађанским протестима широм Србије и из тог разлога нећемо присуствовати сутрашњој посебној седници Народне скупштине, саопштиле су Двери.

Двери (Фото: Двери)

- Владајућа већина укинула је нормалну дебату и зато смо напустили последњу скупштинску седницу у прошлој години и организовали отворени парламент у скупштинском холу целу ноћ. Од тада смо са народом на улицама и остаћемо тамо у заједничкој борби за фер и поштене изборе, слободу медија и политичке промене,наведено је у саопштењу.

Скупштина подједнако припада и опозицији, као и власти, а пре свега припада народу, који нас је изабрао и зато ћемо наставити борбу за нормалну и пристојну Србију у којој ће и Скупштина поново бити дом политичке дебате, а не ријалити шоу, закључују Двери.

Шеф посланичке групе Двери неће присуствовати радном ручку у Народној скупштини са председником Словеније из истих разлога. Захваљујемо се гостима из Словеније који су инсистрирали да на радном ручку буде и опозиција и тиме понизили власт у Србији која то није предвидела. Биће прилике да колеге из Словеније питамо када ће бити решен статус и многи проблеми српске националне мањине у Словенији.

Прочитајте ОВДЕ чиме је новинарка изнервирала Вучића.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА