Најновије

OН СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА: Претресли му ауто, претили, одбили приговор, а онда је тужио целу полицијску станицу (ВИДЕО)

Бојан Савић који је ушао у жижу јавности када се у време протеста због поскупљења горива успротивио полицијском претресу његовог возила и све снимио телефоно одлучан је у намери да полицајци који, како тврди, крше прописе буду кажњени.

Бојан Савић (Фото: Јутјуб)

Савић је 14. јуна, два дана након што је извршен претрес над њим и његовим возилом, поднео пријаву против полицијског службеника који је то урадио. Савић је предходно одбавио видео инцидента тврдећи да полиција није имала право да изврши претрес.

Међутим, он тврди да му је током подношења пријаве на рад полиције командир полицијске станице Вождовац претио да ће против њега поднети пријаву ако oн своју притужбу преда на писарницу.

Савић је притужбу поднео, а онда се и остварила претња коју је добио и позван је, додуше још увек у својству грађанина, да да изјаву јер је полицајац кога је тужио имао непријатности након објављивања снимка инцидента. Наводно су полицајца људи пљували на улици пошто су одгледали снима, а добио је и претње путем друштвених мрежа. 

У ПС Вођдовац су Савићу одбили приговор али је он тражио другостепени поступак, убрзо јес тиго позив за поступак по пријави полицајца.

Савић верује да је та пријава заправо испуњење претње које је добио приликом подношења пријаве па је поднео нову пријаву овог пута против командира и инспектора ПС Вождовац. Нову пријаву је предао директно Унутрашњој контроли МУП-а на Новом Београду јер, како каже, нема поверња у људе из ПС Вождовац.

Савић је након првог инцидента са полицијом гостовао у емисији “Тема” где је говорио о репресији која је над њим извршена:

Свађу у студију због Ратка Младића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА