Најновије

ШИПТАРИ ТОТАЛНО ПОЛУДЕЛИ: Ево ког српског политичара предлажу да води дијалог у Бриселу!

Шеф посланичке групе Социјалдемократске иницијативе у Скупштини Косова оценио је да би Косово требало да тражи да делегацију Србије предводи Чедомир Јовановић.

Косовска скупштина (Фото: Јутјуб)

Реагујући на изјаву председника Србије Александра Вучића да не жели да на челу преговарачке екипе Косова у дијалогу буде заменик косовског премијера и лидер Социјалдемократске иницијативе Фатмир Љимај, Билал Шерифи је на Фејсбуку навео да Косово треба да тражи да Јовановић буде на челу српске делегације.

- Желимо да разговарамо са Чедомиром Јовановићем а не са Александром Вучићем. Председник Србије је дао себи за право да нам каже ко треба а ко не треба да води косовску делегацију у разговорима са Србијом. Полазећи од истог принципа, и Косово треба да има право да одлучује ко треба а ко не треба да води делегацију Србије - навео је функционер Социјалдемократске иницијативе.

Прочитајте ОВДЕ какав је то хладан туш Вучић приредио Косовцима.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић каже да разговара са свима кад је у питању "Коалиција за мир" коју предлаже и да то није предизборни пројекат. "Ко руши идеју договора с Албанцима? И црква и националисти и Додик и сад се на крају појаве моје колеге из опозиције и кажу - ајде и ми". Савез за Србију нема решење за Косово, Вучић модернији од њих, тврди.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА