Најновије

ХАОС НА КОСОВУ! Шиптари гађају српске новинаре, ситуација све напетија, брат Адема Јашарија на барикади! (ВИДЕО)

Јаке снаге Кфора крећу ка барикадама које су у околини села Бање поставили шиптарски екстремисти.

Шиптари пале гуме (Фото: Фејсбук/Klan Kosova)

Око 200 људи блокирало је пут возилима, запалили су аутомобилске гуме, а преко целог пута поставили су транспаренте на албанском језику на којима се српски народ и председник Вучић оптужују за геноцид, а на паролама се налази транспарент са сликама несталих и убијених из тог краја. 

Иако је било присутно 4 - 5 полицајаца, извештачима Танјуга је речено да не могу да гарантују за њихову безбедност.  Полиција пред барикадом саветовала је извештачима Танјуга да се окрену и оду са тог места, јер је много младих и нервозних, како је речено, па би могла да полети каменица. Поједини окупљени провоцирали су Танјугову екипу добацивањем, а пред одлазак су новинаре гађали флашама. 



КПС је присутна дуж читаве магистрале, а Албанци на барикади носе албанске заставе. Како се сазнаје Вучић је кренуо ка Бањама, упркос блокадама наоружаних албанских екстремиста и забране владе у Приштини. Да подсетимо, влада у Приштини донела одлуку да се посета Александра Вучића селу Бање отказује из безбедоносних разлога.

Косовска полиција има податке да је у јутарњим часовима пуцао извесни Рахим Геци, из места Лауше. Блокади путева у Дреници придружио се и Беким Јашари, брат злочинца Адема Јашарија.

Сви путеви ка Бањама су блокирани. Кфор и КПС тврде да не могу да осигурају безбедност. Присутан је све већи број наоружаних људи. Како се сазнаје, све су организовали лидери ОВК из Глоговца и Србице, по наредби Кадрија Весељија.

Терористи ОВК направили хаос у околини Дренице. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучићу забрањено да прође

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА