Најновије

ДОХВАТИЛИ СЕ ЖЕСТОКО У ГАРДЕРОБЕРУ! Новогодишња секс акција у најави! Сале и Јелена би опет... (ВИДЕО)

Дан након спектакуларне журке у Белој кући и дочека Нове године, задругари су сумирали утиске и причали о дешавањима која су се одвијала протекле ноћи. Јелена Крунић и Сале Тру осамили су се у гардероберу и том приликом се страсно љубили и помирили.

Јелена Крунић и Сале Тру (Фото: Јутјуб)

Иако је Сале након свађе говорио како више никада неће бити са Јеленом у вези, они су ипак одлучили да својој љубави дају другу шансу. Ови задругари су се том приликом присетли њихове велике свађе када је Јелена Крунић замерила Салету што је Марку Петрушевићу Петрућију, са којим је Крунићева била интимна, причао о детаљима из њиховог односа и саветовао га како да Петрући и Ребека имају што квалитетнију акцију у купатилу.

- То када си ми рекао: "Ја сам са њом раскинуо", а! Не можеш тако! Нећемо, то је то! Ок? Никад више никада нећеш говорити људима о нашим стварима. Оно како да не гурнете и остало... - говорила је Јелена Крунић.

- Не, хоћу да ми кажеш да ти се допадам - додао је Сале.

Током њиховог разговора и размене нежности у гардеробер је ушао и Петрући са којим су причали о Ребеки Поповић. Подсетимо, Јелена Крунић и Сале Тру познају се више од десет година, а тек су пред камерама ријалити програма "Задруга 2" једно другом признали своје емоције и започели љубавну романсу.

Пао нови задругарски секс. Погледајте ОВДЕ ко су актери и где се одиграла врела акција.

Извор: Pink. rs, Информер

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Новогодишња журка 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА