Најновије

БИО ЈЕ СЕКС! ОЗБИЉНА ЈЕ*АЧИНА! ПОПИЛА САМ И БИЛА ВЕСЕЛА! Ауууу, шта је ово људи моји?! (ВИДЕО)

Као и сваког четвртка, и синоћ су учесници ријалитија "Задруга" гледали шта су све радили као и шта се дешавало протеклих дана пред камерама. Након што су погледали видео-снимаке, актери су их коментарисали.

Задруга 2 (Фото: Јутјуб)

На првом видео-снимку за вечерас су приказани Драгана Митар и Павле Јовановић како флертују једно са другим. Прво је пао пољубац и загрљај као новогодишња честитка, затим је уследио снимак у коме Павле није скидао поглед док је моделсица играла са Марком Миљковићем, а потом је Драгана хранила Јовановића и додиривали су се рукама, а на крају су завршили испод јоргана. Обоје су добили прилику да се изјасне после одгледаног снимка, а прва је имала привилегију Драгана да прокоментарише.

- Био је се*с. Озбиљна је*ачина. То је била Нова година, попила сам, била сам весела. Ја ниједног тренутка нисам њега грлила, он је био тај који је први правио контакт. Ово је моје стање када сам попила. Ја сам трезна и не причам са човеком већ три дана. Ми не разговарамо - испричала је Драгана.

- Није се заиста ништа десило испод прекривача. Зезали смо се, ја сам је голицао. Причали јесмо, зезали се - додао је Павле.

Ава Карабатић ушла у Парове. Погледајте ОВДЕ због чега.

Извор: Пинк, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александра Суботић се обратила поводом дисквалификације

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА