Најновије

ЦИА ДОКУМЕНТ КОЈИ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Руси срушили ванземаљску летилицу- 5 ванземаљаца преживели пад и направили покољ (ФОТО)

Глобалне владе и обавештајне агенције широм света у протеклих неколико година, објавиле су на хиљаде страница докумената који се односе на НЛО феномен.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Ова документа имплицирају да су неидентификовани летећи објекти честа појава на радарима и да их наше сопствене војне снаге јуре, а онда се шаљу на ближе истраживање и посматрање. Документи такође откривају да су већ виђени чудни објекти који путују невероватном брзином и изводе маневре које ниједна позната летелица не може.

КГБ инцидент

Овај документ, који је ускладиштен у ЦИА архиви, описује да је након Михаила Горбачева који је, узглед буди речено, једном јавно истакао да “феномен НЛО-а постоји и да се мора озбиљно третирати”, када је КГБ распуштен, бројни тајни списи завршили су у власништву ЦИА.

Управо ово се десило с документом на 250 страница који описује шта се десило након што је срушен ванземаљски летећи тањир изнад војне базе у Сибиру.

“Обавештајна служба САД задржала је спис од 250 страница који се бави нападом на НЛО у војној бази у Сибиру” стоји у опису и додаје се нешто невероватно:

“Документ садржи не само документоване фотографије и цртеже, већ и сведочанства стварних учесника у овом догађају. Један од ЦИА припадника рекао је да је овај случај ‘застрашујућа слика освете ванземаљских бића, слука која леди крв у жилама’”.

“Према материјалу КГБ, летећи тањир је летео веома ниско изнад војне базе која је обављала рутинске тестове. Из непознатих разлога, неко је неочекивано лансирао ракету и погодио НЛО. Пао је на земљу недалеко одатле и пет ниских хуманоидних бића са “великим главама и великим црним очима” изашли су из њега.

У сведочењима пише да су два војника преживела, а након што су се ослободила, ванземаљци су пришли ближе и бацили објекат сферног облика. Он је зујао, а онда је засијао. За неколико секунди, сфера је постала већа и експлодирала је, испуштајући белу светлост. Тада, 23 војника која су гледала овај феномен претворила су се у камене стубове. Само два војника који су стајали у сенци и нису била изложени овој експлозији су преживели.”

Документ даље тврди: “ КБГ извештава да су остаци НЛО-а и ‘скамењени војници’ премештени у тајни научноистраживачки институт близу Москве. Специјалисти претпостављају да је извор енергије, који је и даље непознат Земљанима, променио структуру организама војника и претворио их у супстанце чија молекуларна композиција је иста као у кречњака.”

Овај документ се завршава коментаром припадника ЦИА: “ Ако се испостави да су КГБ документи истинити, ово је веома претећи случај. Ванземаљци поседују оружја и технологију коју не можемо ни да појмимо. Ако су нападнути, бране се.”

Узнемирујућа предвиђања за 2019. годину, на Русију ће пасти метеор. Више о томе читајте ОВДЕ. 

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руска војска против НЛО

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА