Најновије

ИВАНОВИЋ: Шешељ је муфтијина проститутка!

Председник Српског народног покрета Наши, Иван Ивановић, изјавио је да је лидер СРС Војислав Шешељ ''прва дама муфтијиног харема“, и да ради за Муамера Зукорлића.

Иван Ивановић (Фото: Helmcast)

Ивановић је упитан на основу чега покрет Наши базира своје тврдње о сарадњи Шешеља и Зукорлића, а он је одговорио да „наравно неће открити своје изворе, али да жели да скрене пажњу јавности на континуитет заједничког деловања два политичара, што јасно показује колико су информације тачне“, пише Комерсант.

„Још од одбране нелегалне зграде муфтијиног факултета у Новом Пазару, Шешељ се ставио на располагање муфтији Зукорлићу“, каже Ивановић и додаје да је сада на тапету враћање Зукорлића у фокус јавности, како би заузео позиције за причу о „аутономији Санџака“.

'’Сада се на тапету нашла нова акција, а која се тиче подизања тензија у Рашкој области, или како муфтија воли да каже у “Санџаку”, где је Шешељ „подмазан“ са 200 хиљада евра'’, каже први човек СНП Наши и додаје да је „Шешељ прва дама муфтијиног харема“.

'’Војислав Шешељ, политичка проститутка коју у СНП Наши зовемо „Хурем“, добио је ту своту да ватреним изјавама потпирује сукобе како би муфтија Зукорлић поново у јавности подигао причу о неопходности “аутономије Санџака”, каже Ивановић.

Како странци отимају српско злато, погледајте ОВДЕ.

Извор: Комерсант

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

СНП Наши: Вучићеви јахачи Апокалипсе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА