Најновије

МИЛО ХАПСИ НЕУГОДНОГ СВЕДОКА: Тајкун Душко Кнежевић на потерници, а тврди да је финансирао ДПС! (ВИДЕО)

Снимак који данима кружи у медијима, а на коме се види председник "Атлас групе" Душко Кнежевић који даје коверту бившем градоначелнику Подгорице Славољубу Стијеповићу, узбуркала је јавност.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Кнежевић је признао да је у коверти била сума од 100.000 евра намењена за потребе изборне кампање Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића.

Кнежевић се убрзо нашао на националној потерници, а његове послове истражује Специјално тужилаштво за организовани криминал због сумње у финансијске малверзације, међу којима је и прање више од пола милијарде евра преко "Атлас банке".

Кнежевић је оптужио Ђукановића, иначе свог некадашњег пријатеља, за покушај преузимања послова и имовине и тврди да иза налога за његово хапшење стоје људи блиски црногорском председнику, а да је у томе главни специјални државни тужилац Миливоје Катнић.

Кнежевић тврди да је један од највећих донатора ДПС-а у последњих 25 година.

Полиција и Специјално тужилаштво већ дуже приводе и саслушавају службенике Кнежевићеве "Атлас банке" због сумње да је преко ње опрано више од пола милијарде евра, а истрагом је обухваћено и више десетина фирми и појединаца.

Кнежевић је и у Србији поседовао некретнине, попут хотела "Мажестик", а поседовао је и "Атлас банку" коју је продао "Пиреус банци", а која је након тога одобрила кредит од милион и по евра фирми "Капитал инвест" Мила Ђукановића.

У међувремену, Кнежевић из иностранства, преко Инстаграма, уз интригантне поруке објављује серије заједничких фотографија са Ђукановићем, њиховим заједничким пријатељима, појединим функционерима ДПС-а и челницима тужилаштва, међу којима је и Катнић.

Прочитајте ОВДЕ шта је то шокантно открио Дугин.

Извор: Танјуг/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА