Најновије

ВРАЊЕШОВА ДРАМА ПОСЛЕ СКАНДАЛА СА КАРЛЕУШОМ! У Андерлехту шокирани, Огњен не долази на тренинге, отказ му виси над главом!

Фудбалер Андерлехта Огњен Врањеш у потпуном је животном растројству након скандала који је изазвао објављивањем голих фотографија Јелене Карлеуше за које она тврди да су монтиране.

Огњен Врањеш (Фото: Јутјуб)

Карлеуша је узвратила објављивањем слике његовог полног органа, као и преписке и слике како уплакан моли да буде с њим.

Читав скандал одјекнуо је широм Србије и региона, али је дошао и до Белгије, где су челници Андерлехта потпуно шокирани информацијама које су дошле до њих.

Врањеш је недавно већ направио проблем у клубу, па је био "на танком леду". Прво је то било због његове објаве после меча АЕК - Ајакс, када је јавно подржао бацање молотовљевог коктела на трибину са холандским навијачима, због чега је кажњен, да би недавно клуб одлучио да га не поведе на припреме, званично, зато што је болестан.

Генерални директор Андерлеха, Михаел Вершуерен рекао је да немају све информације и да ће после тога клуб донети наредне одлуке по питању дефанзивца.

- И ја сам прочитао исто што и ви. Још истражујемо колико је то тачно и како ћемо да реагујемо, али за сада не могу да кажем ништа јер још немамо све информације - рекао је генерални директор Андерлеха, који је објаснио и да се Врањеш разболео и да му је лоша крвна слика, те да због тога не долази на тренинге.

- Био је заиста веома болестан. Имао је лошу крвну слику, и видећемо како ће бити после. Очекујем ускоро вести од клупског доктора и тренера када ће Врањеш поново бити у погону - рекао је Вершуерен.

Подсетимо, Врањеш је недавно осуђен и условно на 8 месеци затвора, јер је подстицао на насиље према навијачима Олимпијакоса, затим је исто радио и објављивањем фотографије док је био у Андерлехту и клуб га је тада казнио и саопштио му да мора да промени комуникацију и да се смири.

То изгледа није дошло до његових ушију, па је наставио још јаче са скандалима, а све је на крају кулминирало објављивањем експлицитних фотографија и приватне преписке са Јеленом Карлеушом.

Видећемо какав ће бити епилог читаве ситуације, али делује да је Врањеш у Андерлехту истрошио све кредите. Према неким медијима, клуб му већ тражи замену, а наводно је главни пик његов саиграч из репрезентације Босне и Херцеговине - Ервин Зукановић.

Прочитајте ОВДЕ како се то фешта претворила у хаос.

Извор: Telegraf. rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА