Најновије

СИГ САУЕР М17: Погледајте нови пиштољ америчке војске! После скандала пре две године... (ВИДЕО)

Након најстрожијих испитивања у историји војног ватреног оружја, СИГ САУЕР М17 је добио уговор о опремању модуларним пиштољским системом за америчку војску. М17 је платформа заснована на моделу П320 и изабрана је због своје јединствене иновативне модуларности, бескомпромисних перформанси и неупоредивих могућности, кажу.

Сиг Сауер (Фото: Јутјуб)

П320-М17 пажљиво прати спецификације М17 америчке војске, што је веома битно с обзиром на скандал пре две године када је П320 самоопалио и простерило америчког полицајца који је против швајцарско-америчког произвођача поднео вишемилионску тужбу. Након незгоде, произвођач је одмах упутио саопштење у ком је нудио бесплатну проверу и надоградњу свим корисницима тог пиштоља који има поприлично опасну ману. Показало се, наиме, да врло лако опали уколико падне на тло и удари о чврсту подлогу, што је идентична мана 'тетејцу' који се производи још од 30-их година прошлог века.

„Заиста је била част да Сиг Сауер буде изабран. Када је најављен избор, цивилни интерес за пиштољ је био тренутан,” рекао је Том Тејлор, директор маркетинга и извршни потпредседник компаније.

Прочитајте ОВДЕкакву нову пушку добија Војска Србије, погледајте видео.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА