Најновије

УСТАШЕ УДАРИЛЕ НА ПУПОВЦА! Објавили слику на којој држи нож и одсечену крваву главу Хрвата! (ФОТО)

Десничарски лист "Хрватски тједник" у броју који излази у четвртак на насловној објавио је слику Милорада Пуповца који у руци држи крвави нож и главу Хрвата. Глава "припада" доктору Ивану Штретеу, појаснио је хрватски портал Индекс.

Милорад Пуповац (Фото: Јутјуб)

- Језива истина: Хоће ли главни државни тужилац након скоро 30 година позвати Милорада Пуповца да објасни своју улогу у убиству др. Ивана Шретера - стоји у наслову.

Иван Шретер је почетком рата у Хрватској био шеф ХДЗ-а у Пакрацу, као и шеф регионалног кризног штаба за Западну Славонију. Средином августа заробили су га Срби, а онда му се губи сваки траг. Претпоставља се да је одведен у логор Бучје. Последњи пут је виђен крајем августа, а његови посмртни остаци још нису нађени. Десничари у Хрватској за његов нестанак криве управо Пуповца, што се види и по овој насловници, истиче Индекс. 

Портал подсећа да је српски лист "Вечерње новости", крајем прошле седмице, објавио на насловници фотографију Туђмана како држи у руци главу партизана, чиме је, како се наводи алудирано на слику Ивана Ђакића, сина ХДЗ-овог посланика Јосипа Ђакића, који је на Фејсбуку објавио слику усташе који држи главу Србина.

Београд је спреман за дочек руског председника Владимира Путина. Погледајте ОВДЕ.

Извор: B92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пуштање на слободу усташе Ивана Ђакића

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА