Најновије

ДОБРО НАМ ДОШАО ПРЕДСЕДНИЧЕ: Владимир Путин данас у целодневној званичној посети Србији, а ево какав је план посете (ВИДЕО)

Председник Руске Федерације Владимир Путин допутоваће данас у целодневну званичну посету Србији, где ће му домаћин бити председник Србије Александар Вучић.

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Према програму посете шефа руске државе, Путину ће на Аеродрому "Никола Тесла" бити приређен дочек, након којег ће бити одржана церемонија полагања венаца на Гробљу ослободилаца Београда и спомнику Црвеноармејцу.

Церемонија свечаног дочека руског председника испред Палате Србија, предвиђен је за 12.45 сати, после чега ће уследити састанак у ужем формату двојице председника, Вучића и Путина. 

Сат након тога планиран је састанак делегација Србије и Русије, а потом и потписивање билатералних докумената у присуству двојице председника. За поподне је предвиђена церемонија уручења Ордена Александра Невског председнику Србије Александру Вучићу. 

Орден Вучићу ће уручити председник Путин. Двојица председника ће се након тога обратити медијима. А по давању изјава планиран је обилазак Храма Светог Саве. Како је саопштено, РТС ће директно преносити целодневну посету председника Руске Федерације. 

Погледајте ОВДЕ шта кажу руски експерти о Путиновој посети Србији.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Србија је спремна за долазак Владимира Путина

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА