Најновије

ШТА ЈЕ СА МЕЛАНИЈОМ? Где је нестала?

Америчка прва дама Меланија Трамп остала је без више од половине запослених у служби због још једне блокаде коју спроводи америчка влада.

Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Због још једне блокаде коју спроводи америчка влада и на тај се начин супротставља Доналду Трампу, без помоћног особља остала је и америчка прва дама те се након Божића повукла из јавности и нико не зна шта се догађа с њом.

Америчка прва дама Меланија Трамп остала је без више од половине запослених у служби због још једне блокаде коју спроводи америчка влада, с тим да више од три четвртине радника Беле куће не долази на посао. У тиму Меланије Трамп је десетеро људи, а њих чак петоро тренутно је на неплаћеном одсуству.

Потврдила је то њена заступница за медије Стефани Гришам рекавши како им недостаје помоћног особља. Управо због тог недостатка радника Бела кућа тренутно је затворена за јавне посете туриста, као и за било каква догађања.

Какво је стање у Белој кући, може да се види и из тога што никакви цветни аранжмани, нити украси, нису били постављени током дружења организованог за дочек младих спортиста, којима је, уместо најбољег кетеринга, послужена је наручена брза храна.

Ипак, оно што додатно забрињава то је да Меланију Трамп нико није видео у јавности од 26. децембра, иако је и даље активна на друштвеним мрежама. Америчка јавност с нестрпљењем ишчекује њено појављивање, а већ се нагађа да ли је на помолу још један скандал везан уз неверног Трампа или су се поновно појавили проблеми са здрављем.

Није само Република Палау повукла признање независности Косова. Погледајте ОВДЕ како је Дачићева порука запрепастила Шиптаре.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Биографија Меланије Трамп

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА