Најновије

Ова књига је продата у 15 милиона примерака и управо је стигла у наше књижаре!

Робин Шарма је име које је познато широм планете, а његове књиге су многима помогле на путу спознаје!

Фото-Вулкан

Пре двадесет година, легендарни стручњак за лидерство и елитни перформанс Робин Шарма представио је концепт Будни у пет (и ваш је читав свет), заснован на револуционарној јутарњој рутини која је помогла његовим клијентима да повећају продуктивност, побољшају здравствено стање и сачувају смиреност у овом нашем превише компликованом свету.

Након четири године преданог рада на рукопису, пред вама је књига која ће вам изменити живот и која ће вам открити да је навика устајања рано ујутру многима помогла да остваре изванредне резултате и истовремено буду срећни и испуњени, и осећају се корисније.

Кроз чаробну и забавну причу о томе како два незнанца у невољи упознају ексцентричног тајкуна који им постаје тајни ментор, ова књига откриће вам:

Како изванредни генији, пословни титани и најмудрији људи на свету почињу јутро да би постигли изванредна достигнућа.

Мало познату формулу коју можете да употребите да бисте се пробудили инспирисани, фокусирани и преплављени жељом да извучете највише што можете из тог дана.

Детаљан метод којим ћете сачувати најмирније сате пре изласка сунца да бисте имали времена да вежбате, ресетујете се и радите на личном развоју.

Вежбе засноване на неуронауци које ће вам доказано помоћи да устанете лако док многи други спавају: добићете драгоцено време да размишљате и изразите своју креативност, али и да започнете дан мирно уместо да јурите.

Инсајдерску тактику којом ћете одбранити таленте, вештине и снове од дигиталних ометања и других врста одвлачења пажње, како бисте уживали у богатству, учинку и величанственом утицају на свет.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА