Најновије

СНИМАК ИЗ 1992. НАЈБОЉЕ ПОКАЗУЈЕ КО ЈЕ ВУЧИЋ: Отишао на најжешћу линију фронта, а онда се уплашио, па постао... (ВИДЕО)

Иако је настоји избрисати, актуелни председник Српске Напредне Странке, Александар Вучић не може побећи од своје прошлости. А то је прошлост обележена залагањем за Велику Србију говорима у Хрватској, Скупштини Србије...

Страни добровољци у Босни (Фото: Јутјуб)

Ових дана је поново актуелизована и кратка новинарска каријера Александра Вучића на паљанском “Каналу С”, претходници данашњег РТРС-а.

Срђан Шкоро, београдски новинар који је због критика на Вучићев рачун више од пет година у немилости режима СНС-а – у једном интевјуу недавно је изјавио да Вучић вуче комплекс од новинара због неславне епизоде на “Каналу С” 1992. године.

- Вучић је неуспешни новинар на ТВ Пале (Канал С). Он је тамо био оно што је данас Барбара Животић са Студија Б (новинарка чијем се прилогу смејао читав регион). Од тада потиче мржња коју има према медијима и потреба да их контролише. Можете замислити какве је прилоге правио да су му тамо рекли “дечко, ово није за тебе” - рекао је Шкоро у емисији “Добар, лош, зао” на Телевизији Шабац.

А какав је прилог Вучић направио може се видети на Јутјубу, на видео клипу који је поставио Санел Кајан, новинар Ал Џазире.

Вучић је превео прилог једне иностране телевизије о “страним плаћеницима” у Армији БиХ. Упозоравамо да прилог данашњег председника Србије почиње на 21. секунди клипа.

Да подсетимо, пре него што је постао новинар на Палама, Вучић је био на најжешћем делу фронта неколико дана у јединици војводе Славка Алексића на јеврејском гробљу у Сарајеву, али како се уопште није показао, већ је био избезумљен и дрхтао од страха, онда је пребачен на Пале јер је претходно већ имао искуства у новинарству, а могли сте да видите и какав је новинар био.

Сергеј Трифуновић пљунуо на српску традицију. Погледајте ОВДЕ шта је поручио.

Извор: gerila. rs, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић плаче због одласка Шешеља у Хаг

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА