Најновије

ТОМИН ЧОВЕК РУШИ ВУЧИЋА?! Подржао протесте опозиције?!

Радош Љушић, један од најлојалнијих људи бившег председника Србије Томислава Николића, подржао је протесте опозиције! Реч је о протестима против актуелног режима Александра Вучића!

Томислав Николић (Фото: Јутјуб)

Наиме, међу 105 професора и сарадника Филозофског факултета, који су потписали подршку протестима “Савеза за Србију” Драгана Ђиласа, налази се и историчар и професор Радош Љушић. Он је био један од најближих Николићевих сарадника 2008. године када је оснивана Српска напредна странка (СНС).

Веран Николићу

И сам Љушић је својевремено говорио да је лично учествовао у оснивању СНС и да је био члан Председништва те странке, али је после губитка функције променио став. Љушић није желео да говори о овој теми, али није оспоравао своју политичку ангажованост од пре само неколико година.

- Ја сам се повукао из јавног живота и не желим да дајем коментаре за медије. Радим на факултету још две године, а то да сам био у СНС јесте тачно, али сада водим један миран живот - кратко је рекао Љушић. Одбио је да говори о подршци протестима, као и томе да ли је још увек у СНС и у каквим је односима с Николићем.

“Јури интерес”

Политички аналитичар Владимир Гоати каже да је у 21. веку све чешћа промена политичких странака, те да сви јуре за личним интересима.

- Ово је време политичких прелетача. Прелетача има у свим странкама и све су заступљенији. Један од разлога за то је што политички правци нису јасно разграничени и у много чему се преклапају. Откад је света и века, и политике, политичари, као и сви други људи, жуде за неким личним интересом. Тако је и данас - закључује Владимир Гоати.

Опозиција прети Вучићу демонстрацијама и бојкотом на дан избора. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Историчар Радош Љушић у емисији “Жива истина”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА