Најновије

ИМА ВЕЗЕ С ПОРНИЋИМА: Републиканци имају досад најбизарнији предлог да исплате Трампов зид!

Политичарка из Аризоне пронашла је нови начин да се финасира зид који Доналд Трамп толико жели: обавезати људе да гледају порниће.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Републиканска посланица Гејл Грифин недавно је показала рачун који предлаже компанијама које производе струју у Аризони да инсталирају софтвер блокирања порно-садржаја – и онда наплате 17 евра како да би одблокирали канал.

Новац би одлазио у Управу трговине у Аризони у такозвани "Фонд против трговине људима и дечије експлоатације Џона Мекејна".

Тај новац би могао да одлази и у "изградите зид према Мексику или фонд граничне безбедности", наводи се на рачуну, као и у давање грантова за установе за ментално здравље, привремено становање, школе и спровођење закона.

Али, адвокати индустрије филмова за одрасле истичу да је предлог "очигледно неуставан".

Слични рачуни су предложени и у другим државама, укључујући Вирџинију и Роуд Ајленд – "преокрет према граничном зиду је нов", према речима Мајка Стабила, портпарола непрофитне организације "Коалиција слободног говора".

Према наводима, изгледа да је рачун повезан са Крисом Севијером, човеком који је 2017. године тужио Јуту, јер није признала његов брак са лап-топом. Године 2013, покушао је да тужи "Епл", тврдећи да је "МекБук" одговоран за његову зависност од порнића.

Прочитајте ОВДЕ како се то Ким игра са Трампом и шта је све сакрио од њега.

Извор:  New York Post /Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трамп каже да никад није рекао да ће Мексико платити зид.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА