Најновије

СЕКС АФЕРА ТРЕСЕ ХРВАТСКУ! УМЕШАНА СРПСКА ПРОСТИТУТКА, УЗДРМАНА ВЛАДА?! Министар у друштву црнке шмрче кокаин у апартману у Србији?!

Хрватски медији баве се скандалом у чијем центру се нашао потпредседник тамошње владе и министар пољопривреде Томислав Толушић, који наводно у друштву проститутке, шмрче кокаин. Фотографије је објавио хрватски Национал од, како су навели, анонимног извора.

Томислав Толушић (Фото: Јутјуб)

На фотографијама се види наводно Толушић који седи у фотељи. На њему седи црнокоса жена голих ногу. Лице јој се не види. Она, како се чини, у руци држи мобилни телефон, а наводни Толушић се спрема да ушмрче кокаин, преноси Индекс. Како даље наводи портал, у позадини се види велико огледало, а на другој фотографији хидромасажна када. Истиче се и да су те фотографије "прилично чисте и усликане из близине и из више углова", па се с правом поставља питање ко је трећа особа која је све усликала.

- Поприлично сам сигуран ко би могао да стоји иза свега - казао је Толушић.

Данашњи “Национал” доноси текст о томе како је заправо параобавештајно подземље монтажама с проституткама и кокаином желело да уништи Томислава Толушића. Међутим, “Национал” пише да је у питању врхунска фотомонтажа, откривена у ситним детаљима, а разоткрила ју је хрватска служба СОА. Наиме, агенти хрватске обавештајне агенције су анализом фотографија открили да је објект са слике апартман у Србији. Фотографије апартмана доступне су и на једном сајту за букирање.

Да се ради о монтажи, пише “Национал”, откривено је помоћу детаља. На пример, упоређен је изглед Толушићеве шаке. Мушкарац који би требало да буде Толушић на руци носи сат за који министар пољопривреде тврди да га нема. Надаље, агенти су уочили да особа на слици има заобљене ципеле, док Толушић увек носи шпицасте. Толушић је казао како је спреман да се тестира и на дрогу.

- Ради се о невероватно подмуклом покушају компромитације који надилази све што сам досад сусрео - каже Толушић за "Национал".

Још увек се истражује позадина овог случаја јер није познато ко стоји иза фотомонтажа.

- Поприлично сам сигуран ко би могао стајати иза свега. Последње две године дирнули смо у низ осињих гнезда у сектору пољопривреде и шумарства и спречили крађу више стотина милиона куна - рекао је Толушић за "Национал".

Лазански оштро поручио: Нећемо у НАТО и на границу са Русијом! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: index. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Томислав Толушић у једној од скупштинских расправа у хрватском Сабору

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА