Најновије

ТАЈНИ РАЗГОВОР СЛОБЕ И КАРАЏИЋА : Ко год хоће да се бије ту смо и јачи смо, а Алија може да се носи у пи*ду лепу материну (ВИДЕО)

На интернету освануо је снимак телефонског разговора између некадашњег председника СРЈ Слободана Милошевића и лидера Срба у БиХ Радована Караџића.

Милошевић (Фото: Јутјуб)

Они разговарају о лидеру Бошњака Алији Изетбеговићу на чији рачун су изнете псовке, очигледно основано јер није могло доћи до договора са Алијине стране током грађанског рата.

Разговор Слободана Милошевића и Радована Караџића обављен је телефоном септембра 1991. године, а истом председник СРЈ каже да "Алија Изетбеговић може да се носи у п…. лепу материну"!

– А у п…. материну, ако он неће нека не приступа, нека се носи у п…. материну – рекао је Милошевић.

– Е то волим да чујем. Сад смо на истој линији – одговорио је Радован Караџић и додао да му је Алија сада веома јасан и да га је разочарао.

– Молим те ми сад идемо, више никоме никакав попуст. Ако хоће да се бију ту смо. Нек се носе у п…. лепу материну, ко год хоће да се бије ту смо и јачи смо – рекао је Милошевић и тим речима завршио је разговор са лидером босанских Срба.

Харадинај потписао смртну пресуду. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА