Најновије

ХАРАДИНАЈ ЈЕ САД БАШ ПРЕШАО СВЕ ГРАНИЦЕ! Овом отровном изјавом уплашио је Србе и открио прави разлог такси

Премијер тзв. Косова Рамуш Харадинај присуствовао је неколицини важних састанака у Пећи, најавио да ће 2019. година за Косово бити година економије и није пропустио прилику да одапне отровне стрелице ка Београду.

Харадинај (Фото: Јутјуб)

Харадинај је причао да је Пећ један од најважнијих економских центара Косова и да је "познат по својим популарним брендовима унутар, али и изван граница Косова". 

- Свестан чињенице да успешна вестернизација наше државе зависи од локалних фабрика и домаћих производа, обећавам да ће Влада, у години добре економије која је пред нама, бити партнер и помоћник за развијање бољег бизниса у држави - рекао је Харадинај навевши да Косово годишње извезе дрвени намештај у вредности од 60 милиона евра! 

- Већину тих прозивода направили су становници Косова. У исто време, извозимо месо и месне прерађевине у вредности од неколико милиона евра, а овде у Пећи можемо изградити још фарми и хранити се нашим сопственим прозиводима. Порез који смо увели на српске производе није због фрустрације коју осећамо према њима, већ због нашег националног интереса. У овом случају, домаћи произвођачи и потрошачи биће снабдевени само најквалитетнијим намерницама и прозиводима са већом могућности за национално покриће и још већи извоз - изјавио је тзв. премијер. 

Шансе Приштине да уђе у Унеско мање су него 2017. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор:  Kosova.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА