Најновије

ДОБРА ПЕТОРКА И ЛОША ПЕТОРКА: Нови тренд који морате да пробате! Имаћете с*кс за памћење!

Спремни сте да мењате свој с*ксуални живот, почните од ових пет савета које смо за вас издвојили, а ево и шта вас може саботирати у овој мисији.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Добра петорка

Све што подстиче окситоцин (хормон среће) је добро. Он утиче на нервни систем да реагује на прави додир или само на идеју о додиру. Зато љубљење, мажење, осмеси, комплименти, нежни додири – све то утиче на сексуално расположење.

Редукујте вежбање, нарочито жене које имају тешкоће да доживе оргазам. Превише или премало тренинга може лоше утицати на сексуални живот.

Чоколада, у вашим устима или мислима. Доказано је да се ради само о плацебо ефекту, мада малу заслугу за добро расположење које чоколада подстиче, има и природни стимуланс који долази из какаоа.

Промена. Стимуланси у мозгу активирају се када одемо на нова места, осетимо нове укусе, звуке и мирисе. Зато је секс увек бољи на одмору него код куће.

Не заборавите еволуцију: нагон за репродукцијом увек подстиче двоје љубавника.

Нови српски хорор роман “Уклет”, по цени од 640 динара, можете наручити ОВДЕ (Бесплатна достава).

Лоша петорка

Алкохол и дрога: алкохол је велика варка. Прво вас опусти али вас касније онеспособи за било какав секс па чак и за уживање у њему. Екстази такође лоше утиче на секс, а нарочито на јачи пол јер попут спида узрокује немогућност ерекције код 40% мушкараца.

Превише или премало хране убија либидо.

Тешка порнографија – за жене.

Расејаност – за жене. За разлику од мушкараца који када су једном спреми за секс ништа их не може зауставити, жене лако скрену са пута (плач бебе, звоњава телефона).

Велики стрес због новца и посла, нарочито за мушкарце који имају проблема са ерекцијом када их ситуација на послу изневери.

Ако постоји неко опште правило - онда је то да размишљање “превише добро, превише брзо” може уништити ваше сексуално здравље.

Добре вести: мозак, свака ћелија у нашем телу, наше мисли и емоције – могу све да промене. Секс је чудо хемије.

Зашто није добро оженити жену која је пре вас имала много партнера погледајте ОВДЕ. Врели снимак српске манекенке који ће вас угрејати у ове хладне дане погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мирољуб Петровић и Војислав Шешељ о надрилекарству.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА