Најновије

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ЋЕРКЕ ЈАПАНСКИХ ЈАКУЗА: Отац ме је приморавао да будем... (ФОТО/ВИДЕО)

Шоко Тендо још носи ожиљке бруталног силовања и удараца које су јој у хотелској соби док је била тинејџерка задали чланови јапанске банде, пријатељи њеног оца који је и сам био њихов члан.

Шоко Тендо (Фото: Јутјуб)

Њен отац Хиројасу Тендо био је члан јапанских Јакуза, најсмртоносније светске банде, и приморавао је своју ћерку да буде сексуална робиња. То је трајало пет година, све док Шоко Тендо није побегла. Јапанске јакузе имају око 35.000 чланова. Познати су по масовним убиствима, трговином органима, и ритуалним одсецањем малог прста. 

Иако се чини да је број припадника ове банде почео мало да опада, ове недеље један члан јакуза убијен је у Токију пред дестинама престрављених туриста. Познати по томе што члановима одсецају прсте, припадници ове банде често приморавају своје супруге и ћерке на проституцију. Управо такву бруталну судбину имала је и Шоко Тендо, ћерка једног од вођа "јакуза". Тендо је о својој ужасној младости написала мемоаре у којима наводи да је њен отац дозвољавао другим члановима јакуза да је узастопно силују, због чега је у хотелској соби лежала крвава и у модрицама. У једном тренутку постала је навучена на дрогу коју су јој давали чланови банде. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abdullah Cho Anugrah (@choanugrah) on

Шоко тврди да су је чланови "јакуза" брутално ударали и тукли, ломили јој кости, а напукла јој је била и бубна опна. Сада, у својим раним педесетим, Шоко Тендо се подвргла пластичним операцијама како би прикрила повреде, али ће јој до краја живота остати тешки психички и емоционални ожиљци. 

Јакузе су припадници јапанске криминалне организације, традиционалног синдиката организованог криминала, такође познати и као насилничке групе. Према неким проценама, то је најбројнија криминална организација на свету. Чланови се препознају по кратко ошишаној коси, тетоважама по целом телу, као и по недостатку малог прста на руци, који ритуално одсецају. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erlbookstore (@erlbookstore) on

Када члан начини прву грешку, мора да одсече свој мали прст на левој руци и да га преда свом надређеном. Прве банде јакуза су настале пре више од 300 година.

Стотине Курда улетело у турску војну базу. Погледајте ОВДЕ шта се дешава.

Извор: mondo. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Прича о Шоко Тендо

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА