Најновије

АСАДОВИ ЈУНАЦИ КРЕНУЛИ ЖЕСТОКО! НОЋНИ НАПАД, УРЛАЈУ ТОПОВИ И ХАУБИЦЕ! Џихадисти трпе досад невиђене ударце!

Сиријска арапска војска вечерас је извршила масовни напад широм северозападног региона Сирије на неколико подручја под контролом Хаџат Тахрир ал-Шама и побуњеника подржаних од стране Турске.

Напад сиријске војске (Фото: Јутјуб)

Предвођена Четвртом дивизијом и јединицама Републиканске гарде, Сиријска арапска војска покренула је снажне нападе на побуњеничке снаге у јужном Алепу, јужном Идлибу и северној Хами. Према војном извору у граду Хама, Сиријска арапска војска извршила је свој први велики напад на јужни Алепо, погодивши неколико положаја Хаџат Тахрир ал-Шама у и око града Џазраја.

Док су нападали јужну Хаму, сиријска војска је такође ударила и на северну Хаму и јужну Хаму, јавља извор. Сиријска војска је лансирала ракете и артиљеријске гранате према положајима Џаиш Ал-Иза у граду Ал-Латамна (северна Хама), као и Ал-Таманах (јужни Идлиб).

Ови напади Сиријске арапске војске долазе само неколико сати након што су исламски побуњеници покушали да се инфилтрирају на положаје владе у близини кључног града Мардеха у северној Хами.

Американци тврде да је раптор најмоћнији борбени авион на свету. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сиријска војска будно прати ситуацију у областима под контролом џихадиста Хаџат Тахрир ал Шама, Туркестанске исламске партије и Џаиш ал Изе у покрајинама Хама, Идлиб, Латакија и Алепо

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА