Најновије

НЕМАМО РАЗЛОГА ДА УЂЕМО У НАТО, ЈЕР... Лазански објаснио зашто Србија треба да остане војно неутрална! (ВИДЕО)

Немамо разлог да улазимо у НАТО. Док смо ми војно неутрална земља, ни Република Српска не жели да улази у НАТО. Они су тренутно један анти-руски војни савез , рекао је војно-политички коментатор Мирослав Лазански гостујући на ТВ Пинк.

Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)

- У Венецуели се преклапају и руски и амерички интереси. Они имају и америчко и руско оружје и технику. Такође, ушли су и Кинези на то тржиште. Мадуру ће бити веома тешко, јер Вашингтон сматра Јужну Америку својим двориштем - рекао је Лазански.

Лазански је на питање о томе како се преклапају интереси Русије и Америке када је у питању Венецуела, истакао, да је Русија направила фабрику најновијих Калашњикова у Венецуели. Затим, како каже, руско оружје је присутно на простору Венецуеле и имају брдо њихове технике.

- Они имају такође и америчко оружје и технику. Тако да, уз кризу која је велика долази до тога колико је те технике исправно. Такође, ушли су и Кинези на то тржиште. Мадуру ће бити веома тешко, јер Вашингтон сматра Јужну Америку својим двориштем - рекао је Лазански.

Лазански је навео да се нада да ће Србија извући нешто из свега овога.

- Немамо разлог да улазимо у НАТО. Док смо ми војно неутрални, ни Република Српска не жели да улази у НАТО. Они су тренутно један анти-руски војни савез - рекао је Лазански.

Он је истакао да је Венецуела интересантна јер је богата нафтом. 

- Врло је интересантно да се покушају рушења режима дешавају у земљама које су богате нафтом, као што је Венецуела. То је занимљива земља, где од 32 министарстава, 12 министарстава контролише војска. Тамо је 200 генерала укључено у главне стратешке индустријске гране и у главним компанијама - рекао је Лазански.

Како каже, Венецуела има и бројну војску, али и проблем ужасне корупције.

- Такође, велики проблем им је и инфлација. За сада Мадуро има пуну подршку војске, јер, он их је и распоредио. Постоји план који разрађује присутност војске у целокупном друштву. Он има доста јаке специјалне снаге. Питање је наклоности војске - рекао је Лазански.

Лазански је навео да под условима који се одигравају у свету политичке и војне елите светских супер сила већ имају разрађене планове и доктрине за преживљавање трећег светског рата, нуклеарног, и наставак живота у било каквој форми и спремање за четврти светски рат .

Према његовим речима, постоје чак и познати су локалитети где би се склањали поличари и елита у случају сукоба.

Како каже, то су планови који су процурели и у Америчком конгресу.

- То је све у свери теорије, у сценарију нуклеарног рата никада не можеш да предвидиш шта ће бити, али да такви планови постоје, сасвим сигурно постоје - рекао је Лазански.

Запад, уз помоћ домаћих издајника, пљачка, демилитаризује и духовно сатире Србију. Прочитајте ОВДЕ ко то тврди.

Извор: Информер/Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА