Најновије

ОСУМЊИЧЕНИ ТЕРОРИСТИ ОВК ПОЗВАНИ У ХАГ ДА ИМ СЕ СУДИ! Неки од њих се неће вратити нити извући тако лако!

Приштински адвокат, Тома Гаши, изјавио је да је Специјални суд позвао на саслушање више особа, бивших припадника тзв. ОВК, те да су нека од тих имена објављена, а да нека нису, али да су сви они позвани у статусу осумњичених.

Терористи ОВК (Фото: Јутјуб)

Гаши је за “Зери онлајн” рекао да сви до сада позвани, чија имена су објављена, позвани као осумњичени за злочине почињене над Србима током протеклог рата.

- Сви који су позвани у Хаг, иако то не кажу, су позвани у својству осумњичених, а не сведока, а након њихових изјава Тужилаштво може тражити да буду ухапшени - навео је Гаши. Додао је да сви они добро знају у ком својству су позвани и какава су њихова права.

- Тужилаштво је у позивима послало и писма у којима се тражи одређена документација - рекао је Гаши. Гаши сматра да ће ова година бити година Специјалног суда. Сви позвани ће бити саслушани у Хагу, а не на Косову, прецизирао је Гаши. Раније је обелодањено да су позиве добили бивши команданти и припадници тзв. ОВК Рустем Мустафа, Сокол Добруна, Назиф Мехмети, Сами Љуштаку, Ремзи Шаља, Сафт Шаља…

Шиптари ће пући кад тад! Руска војска ускоро стиже! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Српска полиција у борби против терориста ОВК у области Дренице на Косову

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА