Најновије

ИМАЛА ЈЕ СЕКС СА ДРУГОМ СВОГА СИНА! Исповест маме: Скинуо је панталоне, а онда сам осетила његов додир испод мајице...

Почео је да ме скида, а ја сам се у почетку бранила, али ...

Илустрација (Фото: принтскрин)

Овако је то било.

Брак ми ништа није ваљао, увек исте ствари, муж не обраћа пажњу на мене и омаловажава ме. Као да је он нешто посебно. Син ми је кренуо у средњу школу, често су му долазили другари и приметила сам како их често гледам и фантазирам о њима. Знала сам да је ситуација лоша када сам почела да их тражим на нету и гледам њихове Фејсбук стране итд. Као да сам скупљала храброст.

Ту је био један који је долазио са осталима и приметила сам да ме доста гледа и често прича са мном. Видело се да флертује. Био је неки филм на ТВ-у који је имао сличан сценарио и то је учинило да се запитам. Једном смо причали док су остали били на спрату, седели смо за столом у кухињи и причали о свему и свачему. Дошли смо на тему његове девојке и секса, причао ми је како спава са девојком али она само лежи и не ради ништа, он је рекао како у порно филмовима раде много више ствари а ја сам му рекла, душо, она је млада и неискусна, када сазри знаће много више.

Он је питао да ли ја знам много више пошто сам старија. Ја сам се засмејала и рекла да знам неке ствари али да мора да се вежба да би се одржала вештина. Рекао је да мисли како лепа жена као што сам ја сигурно пуно вежба са мужем. Чути такав комплимент од некога када ниси навикла да их добијаш, па истопила сам се. Рекла сам да је то лепо, али се не дешава у овој кући. Онда је он рекао, да сам ја твој муж било би ти тешко да ходаш, хаха, рекла сам, а је ли, одједном ми је постало вруће.

Рекла сам му да је било доста, да има млађу девојку којој може да прича такве ствари. Одједном је почео да прича свашта нешто! Како жели секси старију жену, како имам добро д**е. Била сам тако узбуђена, само сам гледала на врата и слушала да неко не наиђе. Он је почео да скида панталоне и хтео је да их скине, а ја сам му говорила да стане и да није нормалан. Причао ми је да зна да и ја то желим и скинуо се преда мном, видела сам да је много узбуђен.

Закључала сам врата, а он је питао шта мислим да ће да се деси овде. Почео је да ме скида, а ја сам се у почетку бранила, али када сам осетила његов додир испод мајице... Заборавила сам какав је осећај да те неко привлачан и млад додирује. Натерала сам га да обећа да неће рећи никоме и да мора да буде брз, он ме је пољубио и рекао да не бринем. Онда ми је скинуо панталоне и гаћице, било ме је мало блам јер нисам била баш сређена, јер је прошло неко време. Онда се спустио доле, па смо то урадили, по мало од свега онако на брзину и онда је било готово.

Рекла сам му да изађе и оде на спрат код других, а ја сам остала доле, истуширала се и опустила.

Ето, то је моја "лоша" прича.

Исповест жене коју је секс упропастио прочитајте ОВДЕ.

Извор: Expres.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секси домаћица

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА