Најновије

ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ КОЈОЈ ЈЕ СЕКС УПРОПАСТИО ЖИВОТ: Са 13 изгубила невиност, до 19 имала 40 мушкараца

Ово је исповест девојке која је до 19 године спавала са 40 година, невиност је изгубила са 13, а требало јој је 17 да потражи стручну помоћ због своје зависности.

Илустрација (Фото: принтскрин)

"Одувек сам се осећала усамљено, а једини лек за то био је секс", почела је своју причу Нигеријка.

"У сваком тренутку живота имала сам пет мушкараца које сам могла позвати да дођу на секс. Али и уз њих, тражила сам још. То што сам била добра у кревету, заправо је била моја најјача особина. Тада сам се осећала вредном", објашњава Сејда.

За њу је секс био средиште живота око којег се све вртело.

Са 17 је постала зависна о томе да уз себе има мушкарца с којим може да спава. Са 19 је већ спавала са 40 мушкараца, а њен опасан начин живота водио ју је равно у пропаст - била је два пута на абортусу, имала је неколико озбиљних инфекција и породичне проблеме.

"Сексуалну зависност углавом повезују с мушкарцима, али, наравно, постоји и много жена које се боре с овим проблемом. Скоро 13 година сам живела у једном врло мрачном, усамљеном свету којег сам сама створила и из којег нисам знала изаћи. Нисам знала. Нисам желела. Када сам се коначно усудила да побегнем од свега тога, осетила сам огромно олакшање".

Зависност о сексу је као и свака друга и једнако људе тера да постану саможиви, деструктивни и депресивни.

Сеји је изгубила невиност кад је имала само 13 година и одмах је остала трудна. Дете је родила са 14, што је оставило велике последице на њој. Брига о њој и детету на себе је преузела њена бака.

"Тад сам била сам јако усамљена и желела сам пажњу. Полако сам постајала очајна", присећа се Сејл која је са 17 година упознала Пола, дечка са којим је почела редовно да спавају, а који је постао својеврсна замена за њену усамљеност.

Али то није дуго трајало, па се све чешће упуштала у потрагу за оним који би задовољио њену глад.

"Кад нисам имала интимне односе, осећала сам страшан пад расположења. Била бих депресивна и фрустрирана".

Са 17 је родила друго дете, сина Ендрјуа, а дечку је рекла да је дете његово, иако није била сигурна у то. Након рођења другог детета, дала је све од себе да му остане верна, али то је значило да је желела да спава и по неколико пута дневно са Полом.

Ипак, сва његова пажња није била довољна, и ускоро га је поново почела да га варам и остала је још једном трудна. Овог пута, одлучила је прекинути трудноћу.

До 22. рођендана, имала је хламидију два пута. Упркос болестима и деци која су је чекала код куће, она се сваке ноћи, без изузетка, упуштала у потрагу за новим пленом.

"Не сећам се најјасније живота између 25. и 30. године. Моја зависност је узела маха и све се дешавало у некаквој суморној измаглици, која као да је гасила и то мало живота у мени."

У 26. години је поново остала трудна и још једном отишла на абортус, након којег се напила и завршила у кревету са непознатим мушкарцем.

"Не знам на који начин сам успевала да задржи посао саветнице. Било ми је врло напорно задржавати контролу у канцеларији, а једном сам чак дозволила својим страстима да завладају и спавала с колегом", испричала је и присећа се једне ситуације кад је заборавила да плати станарину, па је морала децу послати  рођацима.

У 30. је потражила професионалну помоћ и прихватила целибат и тврди да је сада коначно повратила контролу над својим животом.

"Поносна сам на себе. Програм који сам вежбала ме научио да препознам знаке и спречим саму себе да се поново нађем у паклу. Не планирам да спавам ни са ким, а ако случајно сутра наиђем на некога ко ће ме испуњавати и уз кога ћу осетити праву љубав, што да не?! Сад сам се коначно ослободила зависности", рекла је.

И поред опоравка, сваког дана се буди са осећајем кривице и горким укусом кајања због живота каквог је некад водила.

"Удовољила сам дечку и пробали смо тројку!" Шта се догађа када у кревет пустите још једну особу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како, када и с ким жене свршавају 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА