Најновије

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ РАЊЕНЕ ДЕВОЈКЕ: Скинуо је да је силује, а тек онда је на њеним грудима видео рупу од метка

Марија Ђ. (21), девојка која је рањена у пуцњави испред кафића "Дилема" на Ади Хуји после прославе дочега Нове године, а потом и отета, испричала је полицији да је нападач Александар Релић (25) покушао да је силује у неком мотелу у Београду.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Марија Ђ. рањена је када је, након тешке свађе, Александра Релића и младића Милоша Стојановића (27) са којим је ова девојка кренула аутомобилом кући, Релић пуцао Стојановићу у главу и тешко га ранио. Метак који је прошао Милошу кроз главу погодио је и Марију у груди и ту се и зауставио.

Готово нико није ни приметио да је Марија у том тренутку била погођена. Сведоци језиве пуцњаве позвали су Хитну помоћ која је брзо дошла на лице места и рањеног младића пребацила у болницу, а Релић је за то време Марију натерао да уђе с њим у аутомобил и одвезао се у непознатом правцу.

Марија је, када је пронађена, полицајцима испричала да се, након што је Релић отео, освестила у неком мотелу, а да је он хтео да је силује.

Она је рекла, како пише овај лист, да ју је Релић скинуо и тек тада видео да има рану на грудима.

Према верзији коју је испричала Марија Ђ. он је тада тражио да поново крене са њим, па су опет сели у аутомобил.

- Одвезао ме је на Чукаричку падину и ту ме оставио - рекла је девојка која је потом отишла до аутобуске станице и око 14 сати ушла у аутобус на линији 54 и села.

Оно што је за сада дефинитивно познато, јесте да је возач аутобуса приметио да је девојка крвава и да јој је лоше, па је позвао полицију и Хитну помоћ, која је дошла до станице код Сајма и рањену девојку превезла у Ургентни центар.

Како пишу Новости, на запрепашћење лекара, девојци се видело зрно у грудима. Извадили су га из њене дојке јер је било на површини и санирали рану и девојку пустили кући.

Читаву причу о отмици и покушају силовања девојка је испричала сама полицајцима. Она је иначе испричала и да пуцнајву није видела, као и да не зна како је рањена, јер је због алкохола заспала чим је села са Милошем у аутомобил.

Наводно, сећа се само да се Стојановић са неким свађао око кључева аутомобила.

Полиција проверава Маријине наводе јер много тога што је испричала за сада делује сумњиво. Полиција очекује да ће сведочење Александра Релића, који је јуче, након дводневне потере, коначно ухапшен. Рањени Стојановић налази се у болници у тешком стању.

Ко је помогао сиријцима да убију 80 команданата терориста сазнајте ОВДЕ.

Извор: Курир/Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Велимир Илић оптужује Александра Вучића за криминал.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА