Најновије

СРБИН ПОСТАО ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БУДВА: Тежак ударац за ДПС

''Ја сам први јавни функционер Нове српске демократије и ДФ-а који је изабран на чело неке општине у Црној Гори и самим тим очекујем да ћу бити под посебном лупом, што ми не смета''.

Бато Царевић (Фото: Јутјуб)

Лидер будванског Демократског фронта Марко Бато Царевић нови је председник Општине Будва, након што је добио подршку 19 одборника локалног парламента.

Да Царевић дође на место првог човека Будве договорено је коалиционим споразумом између ДФ-а и Демократа. Према споразуму постигнутом 24. децембра 2016  две године је на месту градоначелника био представник Демократа, а наредне две биће одброник из редова Демократског фронта.

Царевић је добио мандат да управља Будвом до октобра 2020.

Седници нису присуствовали одборници опозиције из редова ДПС и СД, која није имала свога кандидата.

„Захвалио бих се свима који су гласали за мене, али и који нису гласали. Пружам им руку и од њих очекујем помоћ у великом послу који очекује Будву у наредном периоду.

Посебну захвалност исказујем мом претходнику Драгану Краповићу и желим да му одам признање за све што је урадио у протекле две године“, поручио је Царевић.

Он је истакао и да сви у Будви знају да је до сада увек радио јавно, и у први план истицао дициплину и коректност.

„Пошто функционисање локалних самоуправа добрим делом зависе од сарадње са државном влашћу, трудићу се да та сарадња буде на високом нивоу, без опструкција.

„Желим да истакнем да сам први јавни функционер Нове српске демократије и ДФ-а који је изабран на чело неке општине у Црној Гори и самим тим очекујем да ћу бити под посебном лупом, што ми не смета. Неко смо ко не бежи од изазова, него се хвата у коштац са проблемима. Отворен сам за све сугестије, предлоге, било да долазе од грађана, одборника, НВО сектора“, нагласио је Царевић.

Ко ће срушити Мила са власти, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бато Царевић: Нека живи вечно наша вековна заштитница Русија

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА