Најновије

ВОЈНИ СИНДИКАТ: Вулин у лагању надмашио Минхаузена! Чекамо га у ТВ дуелу!

Војни синдикат Србије данас је, реагујући на све демантије којим је Министарство одбране покушало да негира њихове наводе о блокади рачуна и уплатама плата са рачуна других институција, данас објавио факсимиле тих докумената као и фотографије којим илуструју стање у војсци.

Александар Вулин (Фото: Министарство одбране)

Синдикат је због тога министру одбране Александру Вулину иронично „честитао“ на успеху, јер „својим невештим, али упорним лагањем успео је да далеко иза себе остави и чувеног Пинокија, као и барона Минхаузена“.

Ми нећемо тражити правдања и покушавати да било шта доказујемо демагошким наклапањима, јер толико неозбиљни нисмо. Пружамо фото снимке и наводе који су доказиви и добијени су са званичних сајтова државних институција, истакао је Војни синдикат.

Синдикат је поручио да је, у случају да није у праву, спреман да јавно призна грешку, али за то је потребно да се министар одважи и удостоји суочити са легитимним представником запослених у Војсци Србије који није, за разлику од њега, наметнут већ изабран од стране запослених.

„Видимо се у ТВ дуелу или констатујемо да је све што износите у јавност тешка неистина. Јавност можете покушати да обманете, али запослене у војсци сматрамо да нема смисла“, наведено је у саопштењу.

На фотографијама које је проследио Војни синдикат налезе се подаци са званичног сајта Народне барке Србије, где пише да је рачун Министарства у блокади 35 дана, као и извештаји банака из којих се види да су уплате не са тог рачуна, него из буџета и из Центра за заштиту деце и омладине. Ту су и фотографије возила у стању распада која користе припадници Војске, оброк који се састоји од два парчета хлеба, парчета шунке, комада сира и јогурта, поцепане рукавице, умиваоник у стању распада и слично.

Проширен списак захтева Вучићевом режиму! Нови протести следеће суботе! Прочитајте ОВДЕ све о томе, погледајте снимак.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Конкретна новинарска питања о положају припадника војске.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА