Најновије

ДЕЈАН БЕРИЋ ОБЈАСНИО КОЛИКО РЕАЛНО ПУТИН ЦЕНИ ВУЧИЋА: Градоначелнику Загреба је дао већи орден него нашем председнику!

Српски снајпериста Дејан Берић, који је до недавно био добровољац у армији ДНР-а на свом фејсбук профилу објаснио је какав ће орден Вучић да добије од Путина.

Деки објаснио какав орден ће Вучић да добије од Путина (Фото: Јутјуб)

Деки каже да је тај орден нема неку посебну тежину:

-Чисто за оне који не знају, орден Александра Невског је један од нижих ордена Руске Федерације. У СССР-у су га давали официрима за опредељене заслуге на бојном пољу. Како год, то је ипак орден, нема неку посебну тежину. Али га је Вучко добио. 

-Веће је вредности орден дружбе који је Путин предао градоначелнику Загреба, каже Дејан Берић.

И сам се пита како је Вучић искукао тај орден:

-Када је отприлике месец назад у Вучићевим новинама и на његовој телевизији објављено да добија орден, мало сам завирио на званичну страницу, која је доступна, где се пар месеци пре доделе ордена објављује указ председника. Вучића тамо није било. Бог га свети зна како је искукао тај орден. Како већ рече то је орден нижега ранга, сада ћу вас слагати, три или четири степена нижи од ордена који се дају државницима од срца. То је орден за личну употребу, да би вам било мало јасније укратко, каже Деки.

Затим даље Дејан Берић пише да тај орден није награда, него обавеза, озбиљна обавеза. 

-А сада долазимо до најважнијег. Орден нема неку тежину, али зато обавезује. Путин долази са гомилом предлога економске сарадње, то је она права награда за Србију. Е ту нашем напредном Вучку почињу проблеми...Наш Вучић има образ ко опанак од слонове коже, и велику гузицу којом се труди да седи на две, може се слободно рећи и три столице. Руси су променили своју спољну политику од оне до деведесетих година. Држаће му столицу до тог тренутка, до када буду веровали да ће се понашати као председник братске државе. Када му Руси измакну столицу, сешће са својим дебелим дупетом тако жестоко да ће му сви дупеувлакачи пинк боје излетети засрани из задњице. Тако да тај орден није награда, него обавеза, озбиљна обавеза. Колико реално Вучка цени Путин показује то што му је, како сам већ рекао, дао орден веома ниског ранга.

Американац Пол Вилан ухапшен у Москви док је у хотелу „Метропол“ преузимао флеш са подацима. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дејан Берић- интервју пред средњошколцима у Доњецку 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА