Најновије

МОРОЗОВ: У главама украјинских политичара све је поремећено! Предлог забране уласка Русима у Украјину је политичка шизофренија

Члан Одбора за спољне послове Савета Федерације, Олег Морозов, у интервјуу за РТ је прокоментарисао изјаву украјинског министра спољних послова Павела Климкина да је он за трајну забрану уласка Руса у Украјину - грађана Русије мушког пола у доби од 16 до 60 година.

Морозов (Фото: РИА)

“У главама украјинских политичара све је поремећено, доносе и генеришу све више апсурдне одлуке. Да будем искрен, почињем да мислим да ово иде набоље - што су апсурдније одлуке, што више имају канибалистичку природу за саме Украјинце, то је већа вероватноћа да ће пре или касније Украјинци протерати ову луду банду. Уосталом, постоје огромне везе између људи - између руских и украјинских грађана”, рекао је Морозов.

Према његовим речима, скоро је милион грађана из Украјине дошло у Русију 2018. године.

“Неко родбини, неко због посла, а непоштовање њихове жеље је апсурдно. Чини ми се да је то само политичка лудост, шизофренија, која ће имати страшне последице за сам кијевски режим”, објаснио је Морозов.

Он је напоменуо да је потребно према украјинској затворености "показати руску отвореност".

“Украјински грађани треба да добију максималну шансу да дођу у Русију, да раде, ако желе да добију држављанство. Ова отвореност ће свакако пружити прилику да се покаже ко је ко, ко брине о интересима људи и ко, напротив, поставља политичке и личне амбиције изнад интереса својих грађана“, закључио је Морозов.

Зашто би Америка требало да се плаши новог руског хиперсоничног оружја прочитајте ОВДЕ.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Олег Морозов: Без Русије, Сједињене Државе ће изаћи из Сирије само са претученим лицем

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА