Најновије

НИКАД ТЕЖА НОЋ ЗА РИЈАЛИТИ: Покушана провала у Белу кућу, Луна доживела нервни слом, а Зерина мртва пијана дозивала Владу (ВИДЕО)

Зерина Хећо је поново падала у депресију а Мина Врбашки ју је брзо вратила на место и показала колико је јака, јача од многих који су и старији од ње.

Мина и Зерина (Фото: Јутјуб)

"Директно идеш у кревет. Не занима ме бре, нећу да дозволим да неко ко је мало попио да оде у депресију. Нећу да изгубим тебе и Јелену, вас две сте много јаче. Мораш да се бориш због Саре, мајке и сестре. Одмах да идеш у кревет, ма обе, хајде", рекла је Мина гласно. 

"Оставио ме је саму, побегао је", рекла је Зерина мислећи на Владу Тодоровића, који је напустио "Задругу" жељом гледалаца.

"Мораш да се бориш за себе, нико не треба да те занима. Твоја породица, крај. Скапирај сад", викала је Мина, а Зерина се смирила и легла да спава. 

Подсетимо, ноћ у Задрузи била је веома тешка, прво су Александра Суботић и Немања Тошић покушали су да провале у Белу кућу, а Луна Ђогани је доживела нервни слом, па ју је обезбеђење одвело да се смири. 

Прочитајте ОВДЕ ко је то заиста претерао у Задруги и чиме.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА