Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋА ПРЕДВИЂАЊА БРИТАНСКОГ ВИДОВЊАКА ЗА 2019: На Русију ће пасти метеор и то ће бити знак за …

Британски видовњак Крејг Хамилтон, који је успешно предвидео Трампову победу и Брегзит, за 2019. годину је најавио неке узнемирујуће догађаје који ће се, како он тврди, догодити у свету.

Илустрација (Фото: pixabay)

За Велику Британију Крејг предвиђа оставку Терезе Меј, која ће одмах након Брегзита 29. марта бити склоњена са функције премијера. 

Велика Британија ће имати великих проблема због Брегзита, јер ће се у последњем тренутку договорити о изласку из Европске Уније и то захваљујући договору са Немачком и Француском. Након тог датума биће одређених проблема око трговине и увоза лекова, али све ће се брзо стабилизовати. Граница са Ирском остаће отворена за несметан промет међународних роба и услуга из Европе, али ће Ирска ипак осигурати своју границу и ставити ограничење. Борис Џонсон биће нови премијер Велике Британије. Ова земља уложиће велики новац за свемирска истраживања као и у партнерство са НАСА-ом. Велики део земље претрпеће незапамћене поплаве, посебно на западу земље. Хамилтон предвиђа и велику експлозију у некој фабрици гаса и хемикалија.

Сједињене америчке државе у 2019. години ући ће у сукоб са Русијом због Сирије, а америчке трупе биће распоређене у Израелу. Председник Трамп ће бити оперисан а неко од његових чланова породице имаће несрећу у којој ће једва извући живу главу. Покушаји за свргавање Трампа постојаће и даље, али безуспешно, јер ће он добити и други председнички мандат. Током године Америка ће се суочавати са бројним сеизмичким активностима, ураганима, поплавама посебно на Флориди и источној обали. Познати естрадни пар извршиће самоубиство што ће шокирати многе. 

Када је реч о Европској Унији, Хамилтон предвиђа доминацију десничарских странака и еуро-скептика који ће победити на изборима. Застава ЕУ би такође могла да буде промењена или ће чак бити захтева да се у заставе држава стави звезда која би симболисала Европску Унију и чланство у истој. 

Ангела Меркел ће изгубити на изборима и врло брзо даће оставку. Немачка аутомобилска индустрија запашће у кризу због проблема са извозом у Америку. Трамп ће увести велику царину на увоз немачких аутомобила а Кина ће потпуно зауставити увоз немачких аута. Наставиће се мигрантска криза, која ће резултовати многим протестима на улицама Француске, Немачке, Шведске и Аустрије. Европска економија доживеће пад током 2019. јер ће опасти вредност евра и долара а фунта ће ојачати.

Од светских дешавања за 2019. годину. Крејг предвиђа немире у Кини због рецесије и дугова. У Канади И Аустралији ће дивљати пожари, а Канбера ће бити највише угрожена. Русију ће погодити меторит, а та вест ће бити испраћена у свим светским медијима. Овај пад метеора неће изазвати велику штету, али то ће да буде знак да треба повести рачуна и о таквим дешавањима како би се у будућности могли избећи слични сценарији. 

Кина ће од Русије купити ратне бродове и другу војну опрему, што ће још више појачати напетост у јужном кинеском мору. Америка ће појачати своје присуство у том подручју. Под притиском Русије, Турска ће изаћи из конфликта са Сиријом, али неће успети да заштити своје границе од налета нових миграната. Ким Јонг Ун даће оставку на место председника Северне Кореје након договора са Трампом, али то ће изазвати велике протесте и побуну у земљи. Непал ће претрпети велики разорни земљотрес, који ће потпуно разрушити земљу.

Њујорк и Лондон ће бити под водом, Србију чека још већи пакао! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мати Исидора о крају света

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА