Најновије

АКО НЕ ВРАТИШ ЛОВУ ЗА МЕСЕЦ, ДИЖЕМО ЛУНИ АУТО У ВАЗДУХ! Гаги Ђогани зеленашима дугује 40.000 евра, добио језиве претње да ће му убити ћерку?!

Гаги Ђогани ушао је у ријалити Задруга 3 како би се склонио од мафије, која му је за петама, а која тражи повраћај дуга од 40.000 евра!

Гаги Ђогани (Фото: Јутјуб)

Гаги је наводно пре неколико недеља добио застрашујућу поруку у којој мафијаши траже повраћај целокупног дуга или прете да ће да науде његовој ћерки Луни.

"Гаги је тај новац узео јер је био дужан на много места, а никакав нови приход није имао, тако да је од зеленаша узео паре, када је баш био сатеран у ћошак. Мислио је да ће се временом снаћи и да ће исплатити дуг, али је камата расла, а он није имао посла, тако да је сума достигла 40.000 евра", објашњава извор.

Гагијев дуг се наводно таложио месецима, а онда је зеленашима понестало стрпљења, те су му упутили претећу поруку.

"Имаш форе месец дана. Ако не вратиш паре, Луни ће ауто летети у ваздух", пише у поруци коју је Гаги наводно примио крајем августа, што га је као оца уплашило.  Гаги се је само неколико дана пре претњи одбио понуду Великог шефа за улазак у ријалити, али се након тога напрасно предомислио.

"Гаги је окренуо челнике Пинка и рекао да је ипак заинтересован за улазак и да могу да рачунају на њега. Једини услов био је да му хонорар уплаћују месец за месец, што је Велики шеф прихватио. Уместо свог, Ђогани је дао жиро-рачун пријатеља, који ће по примању новца измирити дуг који има према зеленашима", говори добро обавештен извор и додаје да се Гаги договорио са зеленашима да им дуг исплаћује на рате, иако ће му се и даље рачунати камата, док се све не намири.

"То је разлог зашто је Гаги одлучан да остане до краја", завршава извор. 

"Гаги се нада да ће остати до краја ријалитија како би бар нешто зарадио од учешћа, будући да ће скоро целокупну суму до краја године дати за отплаћивање дугова".

Нико из породице Ђогани није се огласио поводом ових тврдњи.

Погледајте ОВДЕ  нецензурисан снимак из Задруге.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА