Најновије

"БЛИЗАНАЦ" ПРУЖА НЕЗАБОРАВНО БИОСКОПСКО ИСКУСТВО: Вил Смит у савршеној клонираној верзији себе од 23. године! (ВИДЕО)

Добитник Оскара, редитељ Анг Ли, заједно са прослављеним глумцем Вилом Смитом, створио је узбудљив и по свему другачији филм! "БЛИЗАНАЦ" је препун акције, адреналина и брзих сцена, а у исто време обрађује дубоку тему која све више интригира човечанство. Оно што посебно треба истаћи јесте да је то филм какав се, у техничком смислу, код нас још увек није приказивао, у 3Д формату високе резолуције, са 60 фрејмова по секунди и 5:1 звуком!

Инсерт из филма (Фото: Јутјуб)

Технологија је успела да клонира човека још пре 20 година. Сада, по први пут у историји кинематографије, представљамо публици потпуно новог дигиталног човека. "Ово што смо овде урадили никада пре није урађено. Гледао сам у савршену верзију себе од 23. године,” изјавио је главни глумац Вил Смит.

Све ово су савршени разлози да међу првима погледате филм, на премијерној пројекцији у среду 9. октобра у биоскопу Синеплекс Ушће Шопинг Центар у 20 часова!
Карте су пуштене у продају, обезбедите најбоља места на време и уживајте!

“БЛИЗАНАЦ” је иновативни акциони трилер у коме главну улогу тумачи Вил Смит. Хенри Броган је елитни убица, који изненада постаје мета и кога прогања мистериозни, млади оперативац који наизглед може предвидети сваки његов потез. Филм је режирао добитник Оскара Анг Ли, а продуцирали су га познати продуценти Џери Брукхајмер, Дејвид Елисон, Дана Голдберг и Дон Грејнџер. У главним улогама су и Мери Елизабет Винстед, Клајв Овен и Бенедикт Вонг.

На редовним репертоарима наших биоскопа, овај филм ће се наћи од четвртка, 10. октобра.

Прочитајте ОВДЕ  све о несвакидашњој авантури, погледајте о чему је реч.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА