Најновије

МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У ЕМИСИЈИ: Поменуо Харадинаја, Павелића, данак у крви и прекинуо емисију (ВИДЕО)

Не треба генерализовати, нису сви Албанци терористи, поручио је Мирољуб Петровић, директор Института за природну медицину, гостујући у емисији "После ручка".

Мирољуб Петровић (Фото: Јутјуб)

Петровић има дијаметрално супротан став по питању данка у крви. Док је Зукорлић става да данком у крви нису насилно узимана српска деца, Петровић истиче да је данак у крви постојао тамо где су се Срби бунили против турске власти.

- Тамо где су се Срби бунили против Турака, тамо је био данак у крви, где се нису бунили, Турци нису узимали децу. Зашто Јеврејима нису узимали децу? Зато што се нису бунили против Турака.-  истакао је Петровић.

Петровић је упозорио да не треба генерализовати, јер нису сви муслимани терористи. Док је с друге стране изричито истакао да нема ништа против војне обуке деце, јер деца морају да знају како да се одбране. 

- То што је рађено на Косову, то нису радили муслимани. Исти они који су финансирали Анту Павелића, финансирали су и Рамуша Харадинаја. Појави се терористи на Косову, ми онда кажемо да су сви Албанци терористи, не треба да генерализујемо - 

Када је реч о ратовима деведесетих година, Петровић додаје да се у тим ратовима "прави муслимани" нису борили, већ да су схватили право стање ствари и отишли.

У Сирији су уништене главне снаге Исламске државе и Нусра фронт. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: ТВ Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА